Quest2018-07-19T13:34:18+00:00

Quest Feedback verzamelen met relevante gevalideerde vragenlijsten

Software voor docentontwikkeling

Quest is de manier om TRIPS met feedback over docenten te verrijken. Deze makkelijke, snelle webapplicatie geeft docenten de mogelijkheid om feedback van collega’s en leerlingen op een leuke manier te verzamelen.

Quest werkwijze

Opgesteld door onderwijskundigen, samen met docenten

Ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van individuele scholen en het inspectie kader is Quest het instrument voor docenten om feedback ten behoefte van hun eigen professionele ontwikkeling te verzamelen.

Door meerdere invalshoeken in verschillende vragenlijsten over vergelijkbare onderwerpen te combineren geven de ingevulde vragenlijsten van Quest de beste feedback gegevens.

Vanuit Quest kan je zowel leerling-enquêtes, lesobservaties, 360 graden feedback, zelfreflectie en andere enquêtes, binnen één instrument, uitzetten.  Elke vragenlijst is in te vullen op mobiel, tablet, laptop en computer.

Feedback verzamelen met Quest

Eigenaarschap en online vragenlijsten

Korte, doelgerichte vragenlijsten worden aan o.a. leerlingen aangeboden waarbij het gamification element ervoor zorgt dat ze met elkaar gemotiveerd en gestimuleerd worden om de docent van zoveel en zo goed mogelijke feedback te voorzien.

Docenten kunnen zelf eenvoudig vragenlijsten uitzetten binnen hun klassen waarna leerlingen het op hun eigen mobiel snel en gemakkelijk in kunnen vullen. Hierdoor is het niet langer nodig om met de hele klas in een ruimte achter de computer te zitten.

Onderwijs verbeteren app

Feedback analyseren

Feedback docenten vragenlijsten

Direct resultaten analyseren

Om de cyclus van informatie zo kort mogelijk te houden kunnen docenten zelf direct de resultaten van verschillende vragenlijsten analyseren binnen Quest. De score en mogelijke opmerkingen zijn tot op een individuele vraag inzichtelijk. Ook komen de resultaten automatisch op het dashboard binnen TRIPS, dat is wel zo makkelijk.

Door zelf de enquêtes uit te kunnen zetten en direct de resultaten in te kunnen zien zijn docenten, in hun eigen woorden, eigenaar van de gegevens.

Meer over TRIPS

Meer weten over Quest?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We sturen je graag extra informatie toe.

Met TRIPS geef jij jouw medewerkers en jouw organisatie de gereedschappen om aan de slag te gaan met professionele ontwikkeling.

Let’s talk