Loading Events
This event has passed.
‘T Palet vertelt in deze sessie hoe zij met behulp van TRIPS intuïtie en ervaring combineren mѐt meten en weten. om antwoord te geven op de vragen die niet direct beantwoorden te zijn:
Bijvoorbeeld hoe verhouden de leervorderingen van verschillende groepen kinderen zich tot elkaar? Of in hoeverre hangen taalachterstanden samen met de eindresultaten van groep 8?
Wie is Huub Nelis?
Huub Nelis is de oprichter van Youngworks, het bureau voor jongerencommunicatie en jongerenonderzoek, dat al 20 jaar gespecialiseerd is in
het bereiken van jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Samen met Yvonne van Sark schreef hij de bestseller ‘Puberbrein Binnenstebuiten’ over de manier waarop de hersenen van jongeren zich ontwikkelen en wat dat betekent voor
hun vaardigheden op alle gebieden. Daarnaast schreef hij boeken over talentontwikkeling en motivatie. Over al deze onderwerpen heeft hij inmiddels vele lezingen en workshops gegeven. Huub begeleidt onderwijsorganisaties op het gebied van teamontwikkeling, hybride leren, cross-over leren en het concreet maken van innovatieve strategieën. Hij is bij TRIPS betrokken als inhoudelijk adviseur op het gebied van trainingen en de implementatie van TRIPS in docenten teams.Wie is José Oliehoek?
José Oliehoek is adjunct directeur bij basisschool ’t Palet in Den Haag. Deskundig, innovatief, betrokken, enthousiast. Dat zijn de kernkwaliteiten van haar team. Zij werken sinds mei 2018 met TRIPS. Bij TRIPS werken medewerkers van scholen, onderwijskundigen, ICT-ers en dataspecialisten samen. Dat is uniek. Haar advies aan andere scholen is: Twijfel niet, TRIPS werkt goed. Er zijn geen technische problemen. Het is intuïtief en gemakkelijk in gebruik. De grootste uitdaging voor jou als schoolleider is niet het programma, maar jouw taak om het gehele team eigenaar te maken van de ontwikkeling. Investeer daarom in het team. Bespreek met elkaar wat je wilt bereiken. Wees open en eerlijk. Deel enthousiasme en angsten. Want dan kun je als team echt stappen maken.