Loading Events
This event has passed.

Tijdens deze sessie laat Zonnebloemschool zien hoe zij spectaculaire resultaten behalen door in te zetten op docent en medewerker ontwikkeling, hoe zij van zeven uitdagingen tot een oplossing kwamen.

 

Aanmelden via https://not.exporoute.com/seminar/M204

Wie is Huub Nelis?
Huub Nelis is de oprichter van Youngworks, het bureau voor jongerencommunicatie en jongerenonderzoek, dat al 20 jaar gespecialiseerd is in het bereiken van jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Samen met Yvonne van Sark schreef hij de bestseller ‘Puberbrein Binnenstebuiten’ over de manier waarop de hersenen van jongeren zich ontwikkelen en wat dat betekent voor hun vaardigheden op alle gebieden. Daarnaast schreef hij boeken over talentontwikkeling en motivatie. Over al deze onderwerpen heeft hij inmiddels vele lezingen en workshops gegeven. Huub begeleidt onderwijsorganisaties op het gebied van teamontwikkeling, hybride leren, cross-over leren en het concreet maken van innovatieve strategieën. Hij is bij TRIPS betrokken als inhoudelijk adviseur op het gebied van trainingen en de implementatie van TRIPS in docenten teams.

Wie is Aart Reussing?
Aart is sinds 01-10-1997 directeur van de Zonnebloemschool in Emmeloord. De Zonnebloemschool kreeg in 2014 het predicaat excellente school. Aart biedt met zijn team (91 collega’s, 69 FTE) speciaal onderwijs aan 226 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Het team werkt sinds de zomer van 2018 met TRIPS. Op dit moment werkt het team samen met TRIPS aan een innovatietraject met als doel TRIPS nog beter aan te laten sluiten bij alle type speciale leerlingen.